Annuleringsbeleid  

 


​Wijziging en annulatie van de workshops

Tot 2 weken voorafgaande aan de cursus kan je de inschrijving wijzigen, daarna is annuleren niet meer mogelijk. 
Bij annulatie (meer dan 2 weken op voorhand), rekenen we een kost van 25% van het aankoopbedrag. 
Bij annulatie binnen de 2 weken of bij een no show kan je  geen aanspraak maken op enige terugbetaling, tenzij je een medisch attest kan voorleggen.

Wijziging en annulatie van de consultaties ​

Indien je meer dan 10 minuten te laat bent, hebben wij  het recht om de consultatie in te korten. Dit doet geen afbreuk aan de kostprijs van de consultatie. 
Indien je 30 minuten te laat bent voor de consultatie, kan deze niet meer worden aangevat. Je kan de consultatie dan verplaatsen of annuleren. We rekenen hiervoor een kost van 30 euro aan. 

Je kan de afspraak kostenloos verplaatsen en annuleren tot 48 uur voorafgaande aan de consultatie.
Als je een afspraak wenst te verplaatsen of annuleren binnen de 48 uur voorafgaande aan de consultatie, rekenen we een bedrag van 30 euro . We zullen hiervoor een factuur sturen. Een nieuwe consultatie kan pas ingeboekt worden, na betaling van deze factuur. 
Bij het voorleggen van een medisch attest is dit niet van toepassing.

Bij een “no show”, dus wanneer je niet komt opdagen zonder ons, te verwittigen ben je verplicht tot betaling van de gehele consultatie. Wij zullen hiervoor een factuur sturen. Een nieuwe consultatie kan pas ingeboekt worden, na betaling van deze factuur.