Liesbeth Busschots

Leylijnen practicioner


Afspraak maken

Wie ben ik 

Mijn naam is Liesbeth Busschots. Al meer dan 20 jaar begeleid ik met hart en ziel kinderen en volwassenen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, hoofdzakelijk in het onderwijs, maar ook daarbuiten. De afgelopen jaren ben ik meer en meer gaan beseffen dat er ook andere manieren zijn om mensen bij te staan op hun pad. Toen ik tijdens mijn eigen zoektocht in contact kwam met energetisch werk, begreep ik dat de diepere lagen in onszelf niet zomaar met gesprekken bereikt kunnen worden. Ik ondervond de kracht van een leylijnenbehandeling en voelde heel sterk de meerwaarde. Het was voor mij een logische stap om de opleiding tot Leylijnen Practicioner te volgen. Dat traject was heel intensief maar vooral heel verrijkend. Ik voel enorm veel dankbaarheid voor het feit dat ik nu ook mensen kan hel(p)en via deze weg. 

Wat doe ik

Tijdens een behandeling gebruik ik de principes en de energie van de leylijnen. 

Leylijnen staan bekend als energiebanen in de aarde, en de punten waar deze lijnen elkaar kruisen, worden beschouwd als bijzonder krachtige plekken. Net zoals in de aarde, bevinden zich ook in ons lichaam leylijnen. Het zijn als het ware lichtbanen waarlangs onze levensenergie stroomt. De plekken waar deze lijnen samenkomen, zijn krachtige punten binnen ons eigen systeem.

Stress of pijnlijke ervaringen kunnen echter blokkades veroorzaken, waardoor de energie – het licht – minder goed stroomt. Dit kan leiden tot klachten als pijn, onrust of zelfs ziekte. Door twee punten aan te raken, wordt de energie – het licht – in je lichaam geactiveerd. Deze diepgaande activatie kan helpen om vastzittende emoties los te maken.

Wanneer blokkades op zowel fysiek als emotioneel niveau worden gezuiverd, voel je je lichter en wordt je zelfhelend vermogen versterkt. Hierdoor kan je levensenergie weer vrij stromen, wat je helpt om volledig thuis te komen in je eigen lichaam.

Meer informatie over het leylijnenhelingssysteem, de opleiding en de boeken vind je op:
https://www.heavenly-inspirations.eu/nl/

Doelgroep 

Een energetische behandeling kan voor iedereen bijzonder waardevol zijn en tijdens de hele levensloop ondersteunend zijn. Ook al voor de conceptie, tijdens de zwangerschap, na de geboorte… Alsook biedt het begeleiden van mensen aan het einde van hun leven een diepe rust en ondersteuning, en kan het hen helpen om met vertrouwen en zonder angst de overgang te maken.

Thema’s 

Je kan bij mij terecht als je op zoek bent en niet direct antwoorden vindt. 
Je wil meer thuiskomen in je eigen lichaam of bent op zoek naar ondersteuning voor je kind. 

Tijdens de zwangerschap kan een behandeling bv helpen om een diepe rust te ervaren, of om vol vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Na de bevalling kan een behandeling helpen spanningen los te laten, zowel voor de baby als de ouder. 

Ook voor kinderen die om welke reden ook niet helemaal in hun kracht staan kan het helpend zijn de blokkade's los te maken. 

Maar dit zijn maar enkele voorbeelden, als je twijfelt mag je mij gerust contacteren. 

Omdat ik als crisispleegouder een speciale affiniteit heb met pleegkinderen en hun problematiek van trauma en hechting, geef ik korting voor hun behandeling. Ik vind het belangrijk om pleegkinderen zo goed mogelijk mee te ondersteunen. 

Werkwijze 

Tijdens een consultatie hebben we eerst, indien je dit ok vindt, een gesprekje. Daarna neem je plaats op de behandeltafel en raak ik u zacht aan op verschillende plaatsen, bovenop de kleding. Draag kleding waar je jezelf goed en comfortabel in voelt, en verder hoef je niets te doen. 

Tarief 

Een behandeling kost €60 en duurt ongeveer een uur. 

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in je plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien je minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.

Wanneer​

Ik ontvang jou en/of je kind graag op woensdagavond in De Geboortepraktijk te Kontich na afspraak. In overleg zijn eventueel andere momenten ook mogelijk. 

Afspraak maken