Margot Van Haegenborgh

Psychotherapeute

Klinisch psychologe

Klanktherapeute

Zwangerschapsrituelen
Cliëntgericht psychotherapeute

Afspraak maken

Wie ben ik 

Ik ben Margot, mama van drie energieke patekes. Ik ben gepassioneerd door de beweging van verbinding maken en hou van schoonheid, de kracht van verstilling en creatieve ingangswegen.

Het moederschap is voor mij een geschenk. Tegelijk is het ook een bron aan inspiratie in hoe je verbonden kunt blijven met je intuïtie als moeder en vrouw. Ik ben expert in de zoektocht naar mama-zijn combineren met zelfzorg en dromen waarmaken;).

De natuur, muziek, dans, schilderen, yoga en meditatie zijn voor mij essentiële manieren om te verbinden. Ik hou ervan om te werken met groepen in en met de natuur(elementen).

Als cliëntgericht psychotherapeute heb ik tien jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Sinds een jaar ben ik enkel nog bezielster van Verbindend Leven en vanaf nu vind je mij ook in de Geboortepraktijk!

Wat doe ik

Psychotherapie is voor mij in veiligheid en vertrouwen loslaten wat jou niet meer dient en opnieuw verbinding maken met de kern van wie je in wezen bent. Samen geven we bedding aan jouw emoties waardoor deze (in je lichaam) transformeren en er opnieuw ruimte of richting ontstaat. Met rust, zachte kracht en speelse verbinding ondersteun ik jou om je proces in handen te nemen en te zoeken hoe jij kan leven vanuit jouw essentie.

Naast gespreks- en creatieve therapie gebruik ik ook klanken als toegangspoort tot innerlijke groei. Klanktherapie kan je helpen ontspannen en blokkades of spanning opheffen. Hierdoor kan er opnieuw een positieve energiestroom op gang komen in je lichaam en geest.


Doelgroep 

Bij mij kunnen Mama’s en papa’s (in wording) terecht die op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf, elkaar, hun lichaam of essentie.

Thema’s 

Thema’s waarrond gewerkt kan worden zijn: zelfzorg, vader-/moederschap, omgaan met angst of stress, hooggevoeligheid, relationele vragen en nog veel meer.

Werkwijze 

In een kennismakingsgesprek toetsen we af of er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod en werkwijze. Zo ja, kunnen we samen bekijken wat er nodig is om jou op weg te helpen.

Tarief 

Een sessie kost €65 en duurt 50 minuten. De terugbetalingsmodaliteiten zijn afhankelijk van jouw ziekenfonds. Klik hier voor meer info.

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.​


Wanneer

Ik ontvang u en/of uw partner graag op dinsdag in De Geboortepraktijk te Kontich na afspraak. 

Afspraak maken