Nathalie Verlinden

Massage Therapeute

Ontspanningsmassage
Zwangerschapsmassage 
Postnatale massage 
Mama-baby massage

Afspraak maken

Wie ben ik 

Sinds mijn kindertijd voel ik me erg verbonden met de natuur. Als kind was filosoferen mijn dagelijkse bezigheid. Ik verslond veel boeken. Toch koos ik voor een economische studie en de daaraan gelinkte jobs. De jaren verstreken en ik voelde een steeds groter wordend knagend gevoel. Toen ik mama werd, herontdekte ik het kind in mijzelf. Door dit inzicht besefte ik dat ik nood had aan een nieuwe wending in mijn loopbaan. Ik wekte een oude passie tot leven en begon aan de 4-jarige studie ‘Natuurlijke gezondheidszorg’. Het voelde meteen als thuiskomen.  

Geraakt door de helende kracht van aanraking en rust, specialiseerde ik me in massages. Familie en vrienden typeren me als zacht en liefdevol. Eigenschappen waardoor iedereen zich snel vertrouwd voelt tijdens een behandeling. Daar kan ik echt van genieten!   

Naast mijn passie, hou ik van lekker tafelen, muziekoptredens, het bewonderen van de natuur, afrikaanse dans, horizonten verkennen en mijn gezin met 3 zonen.

Wat doe ik

Harmoniserende massage 

Door de jaren heen ontwikkelde ik een massagetechniek waarbij lichaam en geest weer in verbinding gaan met elkaar. Deze massage wordt ervaren als een innerlijke reis. Mijn handen volgen continu elkaars bewegingen, zonder los te laten. Blokkades verdienen extra aandacht, zodat de energie daar ook weer kan stromen. Jouw voeten worden aan de hand van voetreflexmassage onder handen genomen. Het eindresultaat is volledige ontspanning van lichaam en geest. Vanuit deze verbinding ontstaat energie in harmonie.

Zwangerschapsmassage

Als zwangere vrouw draag je dagelijks zorg voor jezelf en het ‘nest’ waarin je baby groeit. Zwanger zijn, is een bijzondere periode. Het nieuwe leven vult jou met blijdschap en vreugde. Maar het zou ook kunnen dat je soms twijfels hebt, dat is heel normaal. Of dat je fysieke klachten ervaart, zoals een zeurend gevoel in je onderrug, pijnlijke bekken of tintelende benen. Deze massage geeft jou rust en verbinding. Lichamelijk krijgen jouw ongemakken extra aandacht. Na de behandeling sta je weer volledig in jouw kracht.

Mama & Baby massage

Samen met mijn collega Ellen nemen we mama’s en hun baby’tje onder handen. Ellen ontfermt zich over het baby’tje, terwijl ik tegelijkertijd de mama in de watten leg. Samen komen ze tot rust. breng ik mama en baby tot rust bij hen thuis, of in de praktijk. 

Voor deze behandeling komen we graag aan huis. Niets zo fijn als te cocoonen in jouw eigen ‘nest’. Zet je toch graag al een stapje in de wereld? Ook in de praktijk ontvangen we jullie van harte. Op beide plekken zijn we een uur samen, een uur van warm ont- en opladen.

Doelgroep 

Voor de zwangere
die fysieke klachten ervaart & innerlijke rust en verbinding wenst.

Voor de papa
die de last die hem op de schouders ligt, letterlijk en figuurlijk, verlicht wenst te zien.

Voor de mama
met kleine kindjes die zich me-time gunt om te herbronnen.

Voor de sportvrouw
die de boog niet steeds gespannen wil noch kan houden, en die rust wenst in elke vezel van haar lijf.

Voor de tiener
die zich niet langer goed voelt in zijn vel, faalangst ervaart of pijnlijke schouders heeft door examenstress.

Voor iedereen 
die afstevent op een burn-out, en snakt naar diepe rust zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak.

Werkwijze 

Ik neem de tijd om je te laten ‘aankomen’ bij een kopje thee of een glaasje water. Tijdens een gesprekje vooraf stem ik af hoe het gaat met jou, welke klachten je tot bij mij brengen, … . Na de behandeling nemen we nog even de tijd om na te praten, om je vervolgens rustig te laten vertrekken.

Tarief 

Harmoniserende massage kost 76 euro/ 60 minuten.
Harmoniserende massage kost 106 euro/ 90 minuten.
Zwangerschapsmassage kost 76 euro/ 60 minuten.
Zwangerschapsmassage kost 106 euro/ 90 minuten
Mama & Baby massage in de praktijk 120 euro/ 60 minuten.
Mama & Baby massage bij jou thuis 146 euro/ 60 minuten. (excl. km vergoeding 0,5€/km)

Heb je behoefte aan meerdere behandelingen op een jaar? Speciaal voor jou bied ik onderstaande kortingsarrangementen aan:

Seizoenkaart kost 276 euro/ 4 Harmoniserende of Zwangerschapsmassages van 60 minuten.

Bolle buik kaart kost 198 euro/ 3 Zwangerschapsmassages 60 minuten.

Me-card kaart is een beurtenkaart waar je bij 6 Harmoniserende massages van 60 minuten of een combi met Zwangerschapsmassages, per gezin, op 1 jaar tijd, de 7de behandeling geschonken krijgt. “

Betalen kan cash of met de payconiq-app op je smartphone.

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Wanneer

Ik ontvang u en/of uw partner graag op maandag in De Geboortepraktijk te Kontich na afspraak. 

Afspraak maken